FORGOT YOUR DETAILS?

AKCIÓ!

Claudia 1 fiókos nyitott éjjeliszekrény

Ft19,400 Ft14,550

 

Tömör borovi fenyőből készült, magyar termék. 5 év garanciával.
Egyben érkezik, nem lapra szerelten.

Csak ki kell csomagolni és már használhatja is!!!! 

Szállítási határidő: 1 hét 

Vagy

Akár készletről azonnal!

Cikkszám: 010602010101008015 Kategória:

Leírás

Egy éjjeliszekrény lehet, hogy nem a hálószoba legdominánsabb darabja, de ez nem azt jelenti, hogy nem kell figyelmet szenteli a minőségére, vagy a megjelenésére. Funkcióját tekintve általában könyvet, telefont, egy pohár vizet tartunk rajta, így az ember azt gondolná, hogy nincs is különösebb igénybevételnek kitéve. Azonban attól függetlenül, hogy normál esetben nincs súlyteher rajta az állandó felszíni használat és a fiók rendszeres nyitogatása mégis hamar megmutatja melyik a jó termék.

Egy gyenge minőségű alapanyag esetén a szekrény teteje megrepedhet, felpúposodhat, a teste eldeformálódhat, a fiók nyikorogni, szorulni kezdhet. Ezért mi a már bizonyított borovi fenyőt választottuk alapanyagul, amivel hosszú évek óta dolgozunk, és a bútoripar is nagyon jó véleménnyel van róla. Ebben annyira biztosak is vagyunk, hogy a Claudia nevű éjjeliszekrényünkre 5 év garanciát vállalunk.

Biztosak vagyunk benne, hogy Ön is vásárolt már bútort, így nem lesz ismeretlen számára az összeszerelést igénylő bútorok világa. Bár sokak számára ez sem jelent problémát, vannak olyan emberek is, akik nem szívesen csavarozgatnak még akkor sem, ha egy ilyen viszonylag egyszerű termékről van szó, mint egy éjjeliszekrény. Azért, hogy minden vásárlónk kényelmi igényeinek meg tudjunk felelni a Claudia éjjeliszekrényünket összeszerelve szállítjuk ki, így Ön már egy gyors kicsomagolás után a helyére is teheti.

További információk

Tömeg 12 kg
Méretek -40-40-450 cm
TOP

Az oldal jelenleg tesztelés alatt áll, rendeléseket nem teljesítünk, mert 2017-es, 2018-as árak vannak még fent. Nézze meg éles oldalunkat itt. Elrejtés