Címkék

Népszerű eladások

Komód 6 termék megjelenítése

Bemutatás 1 - 6 6 tételek

Az Anikó 1 nagyfiókos 2 ajtós komód ívelt kialakításával a klasszikus vonalakat követi. Alapanyaga skandináv borovi fenyő, összeszerelést nem igényel. Peremes kivitel, de kérhető perem nélkül is. Belül egy fix polc található, belső mélysége 37 cm. A fiók lakkozott kivitelben fa fiókcsúszóval készül, de kérhető görgős fióksínnel is. A pácolt kivitel...

104 300 Ft‎

Az Anikó 4 nagyfiókos 2 kisfiókos komód ívelt kialakításával a klasszikus vonalakat követi.  Alapanyaga skandináv borovi fenyő, összeszerelést nem igényel. Peremes kivitel, de kérhető perem nélkül is. A fiókok lakkozott kivitelben fa fiókcsúszóval készülnek, de kérhetők görgős fióksínnel is. A pácolt kivitelek alapból görgős fióksínnel készülnek.

117 000 Ft‎

Ideális megoldás komódok tetejére. A magas oldalának köszönhetően jó tartást ad a pelenkázó lapoknak. Amikor a gyermek már nagyobb és nincs szükség külön pelenkázó helyre akkor egyszerűen levehető és a komód továbbiakban teljes értékű bútorként funkcionál ami minden gyerekszoba elengedhetetlen kelléke.

21 600 Ft‎
Bemutatás 1 - 6 6 tételek