FORGOT YOUR DETAILS?

Leo emeletes ágy + ágyrács 90′

91.800 Ft

 

Tömör borovi fenyőből készült, magyar termék. 5 év garanciával.
Fekvőfelület 90*200.
Az ár tartalmazza az ágyrácsot és a létrát is!!

Két külön álló ággyá szedhető szét.
Külső méretei 980*1900*2080.

Cikkszám: 0104020101010010623 Kategória:

Leírás

Egy emeletes ágy abban az esetben szokott igazán praktikus lenni, amikor egy szobában kettő vagy több gyermeket szeretnénk elhelyezni. Sokunk nőtt fel úgy, hogy gyermek éveinek egy jelentős részét töltötte emeletes ágyon, így amikor a saját gyermekünknek vásárolunk egy pici nosztalgia fog el mindenkit. Felsejlenek az emlékek, amikor azon civakodtunk ki aludjon felül, vagy amikor alulról piszkáltuk a fent alvó testvérünk lelógó kezét. Esetleg, amikor a szüleink idegrendszerét borzolva egy párna kupacra ugráltunk a felső ágyról. Amikor egy emeletes ágyat vásárol a gyermekeinek, ugyan ezeket az élményeket adja nekik is.

Éppen ezért úgy terveztük a Leo emeletes ágyunkat, hogy az kibírja ezt a sok élményt. A sok ugrálást, az állandó létrán fel és le mászkálást, valamint a több rétegben felragasztott matricák ostromát. Egy emeletes ágynak mind esztétikai, mind biztonsági szempontból lényeges a strapabíróság. Ezért választottuk alapanyagként a borovi fenyőt, ami már bizonyította időtállóságát, így lehet, hogy a mostani vétellel az unokáig ágyát is megvásárolja. A minőséghez való ragaszkodásunkat az is jól bizonyítja, hogy Leo emeletes ágyunkra 5 év garanciát vállalunk. Lehet, hogy ez elsőre nem tűnik soknak, hiszen valójában lényegesen többet várhat ettől a terméktől, de ha jobban körbe néz a piacon, hányan mernek akárcsak ennyit is adni?

A változó igényekhez igazodva ez az ágyunk két külön ággyá alakítható, így nem kell megválnia tőle, amikor a gyermekei már nem szeretnének tovább emeletes ágyon aludni.

Válassza a Leo emeletes ágyat és egy olyan terméket kap, ami hosszútávon kényelmes fekhelyet biztosít a gyermekeinek, esztétikailag jól illik az otthonába és számtalan nagyszerű új élménnyel ajándékozza majd meg Őket.

További információk

Tömeg 50 kg
Méretek 90 x -100-190-2070 cm
TOP